رابطه جنسی و صمیمیت : خانم ها چه می خواهند ؟

وقتی صحبت از مسئله پیچیده رابطه جنسی در ازدواج به میان می آید، اگر بخواهیم به این بپردازیم که خانم ها چه می خواهند یا آقایان چه می خواهند کار سختی است چون با اینکار یک مسئله بسیار شخصی و خصوصی را به شدت ساده خواهیم کرد.
کاملاً مشخص است که روابط و تجربیات جنسی انواع و اقسام مختلف دارند که افراد می توانند در آنها سهیم بوده و لذت ببرند.
اگر بخواهیم دقیق تر بگوییم، آنچه خانم ها و آقایان هرکدام از رابطه جنسی انتظار دارند را باید بر مبنای فردی بررسی کرد. درنتیجه، آنچه که فرد در ارتباط با رابطه جنسی، کمبود آن را در روابط خود حس می کند یا عمیقاً در آرزوی آن است، دقیقاً همان چیزی است که او در آن زمان در زندگی خود نیاز دارد. برای مثال، خیلی خانم ها از محبت زیاد لذت می برند اما رابطه جنسی داغ و قوی فیزیکی نمی خواهند. خیلی دیگر از خانم ها از رابطه جنسی های فیزیکی و شدید لذت می برند اما برای حفظ تعادل دوست دارند با ابراز محبت و ناز و نوازش هم همراه باشد.
حالا اگر به کل مردم نگاه کنیم و اکثریت عموم را در نظر بگیریم، می توانیم نتیجه گیری هایی ارائه کنیم.
در طول این سالها اکثریت خانم هایی که به من مراجعه می کنند دنبال صمیمیت بیشتری در روابط خود بوده اند. خانم ها دوست دارند با طرف مقابلشان ارتباط قوی برقرار کرده و به هم عشق بورزند. اکثراً دوست دارند مردشان به آنها بگوید که چرا دوستشان دارد و چه چیز آنها خاص و منحصر بفرد است. معمولاً می گویند دوست دارند که مردشان بیشتر بغلشان کند، ببوسدشان، ناز و نوازششان کند و با آنها بیشتر حرف بزند. اگر قرار است رابطه جنسی بیشتری داشته باشند، دوست دارند که این رابطه جنسی شدیداً احساسی و عاشقانه باشد. می خواهند این صمیمیت هم در اتاق خواب و هم خارج از آن جریان داشته باشد.
همچنین خانم ها نیاز دارند که باهوش و توانا تلقی شوند و برای همه خصوصیات و ویژگی های خاصشان از آنها تعریف و تمجید شود. خانم ها به طور متوسط نیازمند بغل کردن های بیشتر، محبت بیشتر و صمیمیت بیشتر هستند. دوست دارند مردشان همیشه از زیباییشان تعریف کند و آنها را مطمئن کند که از رابطه با او لذت می برند.
اغلب مردها می توانند زمان زیادی را بدون صمیمیت بگذرانند و به همین دلیل فکر می کنند که خانم ها هم همین توانایی را دارند. متاسفانه، تعداد خیلی کمی از آقایون هستند که می دانند باید هر از گاهی خانمشان را با هدایای غافل گیر کننده یا تعریف و تمجید خوشحال کنند. اما اکثر خانم ها چیزی بیشتر از صمیمت گاه و بیگاه نیاز دارند. آنها برای اینکه همیشه خوشحال و راضی باشند، به صمیمیت روزانه نیاز دارند.
بعد از اینکه دو نفر با هم ازدواج می کنند، خیلی از آقایون تلاش می کنند نشان دهند که آن اندازه ای که تصور می کنند برای عشق کافی است. خیلی وقت ها نتیجه گیری هایشان را برحسب نیازهای خودشان بنا می کنند.
این آن گل یا شکلات یا هدیه نیست که خانم ها واقعاً می خواهند، آنچه آنها واقعاً می خواهند اعمالی است که نشان دهد همسرشان آنها را دوست دارد و آنقدر برایشان مهم هستند که بخواهند برای خوشحال کردنشان انرژی صرف کنند.
خانم ها همیشه انتظار ابراز محبت های بیشتر و مداوم تری دارند. آنها می خواهند مداوم بدانند که طرفشان به آنها بی تفاوت نیست.
بسیاری از ازدواج ها به این دلیل برهم می خورد که مردها نیازهای خانمشان را واقعاً جدی تلقی نمی کنند.
بسیاری از خانم های متاهلی که خارج از ازدواجشان با مردان دیگر ارتباط دارند می گویند که عاشق مردهایی می شوند که به آنها ابراز محبت می کنند، بیشتر به حرفهایشان گوش می کنند و بیشتر با آنها حرف می زنند. احساس احترام، محبت و عشقی که در ازدواجشان نداشتند را با آنها تجربه می کنند.
خانم هایی که اعتماد به نفس بالایی دارند و به برابری زن و مرد معتقدند به هیچ وجه دوست ندارند که فقط به عنوان یک ابزار جنسی به آنها نگاه شود. دوست دارند بیشتر از آن به نظر برسند و از مردهایی که به آنها فقط برای گذران وقت و رابطه جنسی نگاه می کنند متنفر هستند. خیلی خانم ها از اینکه می بینند چطور بسیاری از آقایون می توانند بدون عشق رابطه جنسی داشته باشند در عجبند.
اکثر خانم ها اگر رابطه جنسیشان فقط جنبه فیزیکی و جسمی داشته باشد به هیچ عنوان از آن رابطه جنسی ارضاء نمی شوند. بااینکه ممکن است به ارگاسم هم برسند اما اکثراً از چنین روابط جنسی خیلی زود خسته می شوند. حتماً باید آن حس عشق و صمیمیت را با همسرشان حس کنند. اما متاسفانه اکثر آقایون یا این مسئله را نمی دانند یا اگر هم که می دانند آنرا جدی تلقی نمی کنند.
برای خیلی از خانم ها بااینکه ممکن است از ارگاسم و رابطه جنسی فیزیکی لذت ببرند اما رابطه جنسی بیشتر وسیله ای برای ایجاد عشق و ابراز محبت و صمیمیت در رابطه است. هرچقدر مردها بیشتر این مسئله را فهمیده و به آن احترام بگذارند، رابطه بسیار بهتری می توانند با خانم ها داشته باشند.
خوشبختانه در دنیای امروز، تعداد زیادی از خانم ها آزادانه برای رابطه پیش قدم می شوند و به خودشان اجازه می دهند که از رابطه جنسی برای لذت و صمیمیت استفاده کنند. این روزها خانم ها خواسته های خود را راحت به زبان می آورند. رابطه های موفق معمولاً از یک مردی تشکیل می شود که به این برابری زن و مرد احترام می گذارد.
سلام .
من ۳۰ سالمه و مجردم با تحصیلات عالی و شغل خوب.ولی سالهاست حس عشق و اینکه بخوام از خودم واسه یکی بگذرم رو ندارم(آخرین بار ۲۳ سالم بودکه اینطور بودم).الان به اکثر خانم ها هم بیشتر از جنبه جنسی نگاه میکنم.انگار نمیتونم کسی رو دوست داشته باشم(بیچاره من)یا شاید اصلا کسی نیست….لطفا اگه کسی رو واقعا دوست دارید و اونم همینطوره،قدر همو بدونید و حس زیباتونو از دست ندید.هرچند اگه یکی از طرفین واقعا نمی خواد وقت همو تلف نکنید و زودتر جدا شید.
به نظر من تو ایران به اقایون خیلی بها داده شده خانمها هیچ وقت دیده نمیشن!! اگه واسه اقایون سخته که نیازای همسرشونو براورده کنن چرا میرن ازدواج میکنن!! اگه به همسرشون به دید سکس نگاه میکنن اخرشم ازش خسته میشن ماشالله اسلام که صیغرو براشون گذاشته همه جوره هم ازادشون گذاشته برن خودشونو اونجوری ارضا کنن. من یه دختر مجردم با چیزایی که خوندمو شنیدم قصد ازدواج ندارم جون حق زنا همیشه تو ایران ضایع میشه مردای ایرانیم فک میکنن خانمها هنوز ضعیفه هستن!!!!!
سلام.همه کامنتا رو خوندم.من هم مشکلاتی با همسرم دارم که بیشتر تنهایی و خستگی از کار منو آزار میده.ایکاش میشد که از هم جدا بشیم ….این جدا شدن برای من خیلی سخت تره تا برای همسرم.چون من انرژی و سعی و تلاش بیشتری داشتم.حالا بهم ثابت شده که تلاشی برای ادامه زندگی نداره.ایکاش میتونستم….
سلام به همه دوستان و هموطنان عزیز .
همیشه این سوالاتی که دوستان در اینجا مطرح کردم توی ذهنم بود اینکه مردان حق زنها رو ضایع می کنند و زنها همیشه مظلوم واقع می شد و به زنها فقط با نگاه جنسی رفتار می شه و حتی برعکسش نسبت به آقایان
چند مدت پیش داشتم توی سایت ها چرخ می زدم که مطلبی با عنوان خانواده با سخنرانی دکتر شاهین فرهنگ روبرو شدم اونو دانلود کردم کامل بهش گوش دادم شاید باورتون نشه آنقدر این صحبت ها برام دل نشین و آشکار کننده واقعیت ها بود که سعی می کنم هر جا بحث خانواده و مشکلات آن می شه به دوستان پیشنهاد می کنم حتما حتما حتما این سخنرانی ها رو دانلود کنند و بهش گوش بدند واقعا وقتی که این صحبت ها رو گوش دادم تازه فهمیدم که داشتن یک زندگی خوب با همسر و خانواده یک تخصصه نه اینکه هرکس احساس کرد که باید تشکیل خانواده بده همنجوری بپره سر کوچه یه همسر انتخاب کنه. اکثر مشکلات ما زن و شوهرها اینکه نیاز ها و تفاوت های اصلی بین دو جنس مخالف رو نشناختیم و اصلا نمی دونیم که جنس مخالف ما چقدر با آن چیزی که خود ما هستیم فرق می کنه و باید طبق نیاز آن باهاش برخورد بشه
به همه دوستان توصیه می کنم اگه واقعا قصد دارند که مشکلات خانوادگی شان حل بشه و بتونند همدیگر رو راحتر و دقیق تر بشناسند حتما به این آدرس سر بزنند
http://www.rasekhoon.net/Song/PersonPage-144.aspx
اصلا دلم نمی خواد نظراتتون رو بخونم.آدم رو از زندگی نا امید می کنید.
\یه چیز میگم : کتاب مردان مریخی و زنان ونوسی رو بخونید. مرد وزن با هم فرق دارن چرا می خواین مثل هم باشین؟مگه به خاطر همین تفاوت ها با هم ازدواج نمی کنید؟
تو رو خدا همدیگرو بفهمیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییننننننننننننننننننننننن
همه اش غر می زنین
نق می زنین
درک نمی کنین همدیگرو
اه ه ه ه هه ه ه ه هه
به همه تون که فقط غر می زنید
سلام من همون سحر بالا هستم که ۲ تا کامنت گذاشتم میخواستم از خانوم رها تشکر کنم که یکی پیدا شد منو به خاطر عشقم و نگاهم به زندگی احمق صدا نکرد یکی فهمید که من صبور و مصممم نه احمق ممنون رها جان امیدوارم توهم خوشبخت و موفق باشی
من خوشبختم چون نمیخوام که بدیها رو ببینم امیدوارم همه ی شماها شاد و راضی باشین
مردان مریخی و زنان ونوسی در اتاق خواب رو بخونید واقعآ محشرههههههه
########### آفرین بر سحر خانم.من مطمئن هستم که امثالی مانند سحر خانم همسرانی خوب و مادرانی پاک دامن میشن.من مجردم و از این کار سحر خانم خیلی خوشم اومد.در درجه اول آرزو دارم بتونم اکثر نیاز های همسر آینده خودم رو بر طرف کنم و اگر چنین نشد آرزو دارم همسری مثل سحر خانم داشته باشم.سحر خانم اگر این کامنت رو می خونی باید بگم که کار فوق العاده ای انجام دادی و اطمینان دارم که نتیجه این کار رو به بهترین شکل دیر یا زود دریافت می کنی،مطمئن باش.
سلام به همه شما دوستان که نظرات زیبای خودتونو ارائه دادید . اینو بدونید که هیچی مثل گذشته نیست یعنی زمان پدر و مادرهایمان اگر به قبل برگردیم همه این احساسات زیبا و قشنگ و غیرتی بودن اقایون و پابند بودن اقایان نسبت به زندگی و محبت کردن به خانمها دیگه تمام شده . من الان ۲۹ سالمه مجرد و شاغل و ازحقوق و مزایای بالا و از نظر خود و دیگران یک دختر ایده ال واسه ازدواج ولی هنوز کیس مورد علاقه خودمو توی این دنیای جنگلی پیدا نکردم به دلیل نبود محبت و رواج فحشا تمایل به ازدواج ندارم و از خداوند خواستم اگر به صلاحم باشه ازدواج کنم . بدون اینکه آویزون اقایون بشم و نیازی بهشون داشته باشم دارم زندگی میکنم.