چند راهکار مفید در استفاده تخصصی از گوگل

بیشتر ما برای کسب اطلاعات از موتور جستجو گر “گوگل” استفاده می کنیم، اکثر اوقات، به دلیل محدود بودن جای تایپ لغات در کادر جستجو، مجبوریم که چندین بار به حالات مختلف، لغات یا کلمه های مورد نظر را دوباره با معانی یا حالات دیگر جستجو کنیم، در این مقاله به چند راهکار ساده تر برای جستجو سریعتر در گوگل اشاره می کنیم، اگر مبتدی هستید کاملاً این نکات را خوانده و بکار برید و اگر هم خودتان در این فن مهارت دارید یا به نوعی متخصص هستید، با در نظرگرفتن آنها، می توانید مبتدیان را در این راه یاری دهید.
نکات ذکر شده، بر اساس تجربیات کاربران جمع آوری شده است که بصورتی مختصر، همراه با ذکر مثال برای یادگیری بهتر، عنوان شده اند.
۱- ذکر عبارات بصورت واضح:
برای مثال، اگر به دنبال عبارت بازاریابی اینترنتی هستید، عبارت، بازاریابی اینترنتی را در بین علامات ” قرار دهید، به این صورت: “بازاریابی اینترنتی”
با این روش گوگل منحصراً نتایج مربوط به عبارت داخل کوتیشن مارک را یافت می کند.
۲- اگر به دنبال زیر مجموعه ای از عبارت مورد نظر خود هستید، در ادامه ی عبارت خود با گذاشتن علامت “-” کلمه زیرمجموعه خود را تایپ کنید، بطور مثال، اگر به دنبال بازاریابی اینترنتی و زیرمجموعه ی آگهی ها هستید، به این صورت تایپ کنید: اینترنتی بازاریابی-آگهی
۳- جستجوی سایتی مربوط به موضوعی خاص:
اگر به دنبال سایتی هستید که مربوط به موضوع خاصّی است، حتّی اگر کلمات ذکر شده داخل آدرس سایت ربطی به نحوه ی دیکته ی آن موضوع ندارد، می توانید ابتدا، موضوع موردنظر را داخل کوتیشن مارک قرار داده، سپس آدرس سایت مورد نظر را تایپ کنید، بطورمثال: “جوانان” و بعد آدرس سایت دلخواه را تایپ کنید.
۴-جستجوی یک عبارت با ذکر توضیح در مورد درجه یا نوع آن
برای جستجوی موضوعی در مورد درجه یا نوع یک عبارت خاصّ می توانید از علامت “~” در جلوی عبارت اوّلیه استفاده کنید.
برای مثال: “بازاریابی اینترنتی”~ حرفه ای
در انگلیسی: “internet marketing”~professional
۵-جستجوی عبارت امّا با نوع سند نرم افزاری خاصّ،
بطور مثال اگر در مورد “بازاریابی اینترنتی” فایلی از نوع “پاور پوینت” می خواهید، در ادامه ی آن عبارت، پسوند نوع فایل را مشخص می کنید، برای مثال:
“بازاریابی اینترنتی” نوع فال:پی.پی.تی
در انگلیسی: “internet marketing” filetype:ppt
۶- استفاده از یا ( در انگلیسی OR)
اگر به دنبال دو واژه ی هم تراز هم هستید، از کلمه “یا” که در انگلیسی “OR” می باشد، استفاده کنید، حتماً کلمه ی “OR” باید با حروف بزرگ تایپ شود.
بطور مثال: اینترنتی بازاریابی یا آگهی
Internet marketing OR advertising
۷-جستجوی نام ناحیه یا شهر با شماره کد آن
می توانید با تایپ شماره کد آن، نام ناحیه یا شهر را پیدا کنید.
برای مثال:۰۲۱
۸- ترتیب اعداد
برای یافت نتایج در مورد عبارت یا کلمه ای بین دو میزان، مثل سال، وزن، دوره، قیمت،… می توانید با گذاشتن دو نقطه “..”بین دو معیار نتیجه موردنظر را یافت کنید،
برای مثال: ۱۹۷۰٫٫۱۹۸۰
۹- تبدیل معیارهای مختلف سنجشی
برای مثال برای تبدیل پوند به کیلوگرم، ریال به دلار،… می توانید از گوگل استفاده کنید. گوگل در این موارد جدول تبدیل های این نوع معیارها را نشان خواهد داد.
۱۰- ماشین حساب
در بین کار با اینترنت، می توانید با تایپ عملیات مورد نظر در گوگل، حاصل آن را بدست آورید: برای مثال: ۱۳۴۲*۱۵۲
۱۱-معنای واژه ها
برای یافت معنای کلمه یا عبارتی کافیست قبل از آن “معنی” (در انگلیسی”define” ( را تایپ کنید، بعد”:” و بعد از آن کلمه موردنظر را ذکر کنید.
برای مثال: معنی:لخته خون
در انگلیسی: define:plethora
امیدواریم ذکر این نکات، کمکی جهت استفاده بهتراز گوگل باشد، در صورتی که شما نیز در این مورد تجربیات علمی و عملی دیگری کسب کرده اید، خواهشمند است در بخش نظر خواهی سایت مردمان، عنوان کنید.
سطح مقاله هاتون خیلى افت کرده
ممنون، کاربردی بود.
مرسی خیلی خوب بود استفاده کردم
مرسی. کودک نفهم جان شما که خیلی بلدی حالا یه چیزی به موضوع اضافه می کردی تا ما هم فیض می بردیم. شما که خیلی احساس می کنی کار درستی، یک سایت بزن که از مردمان بیشتر مقاله داشته باشه تا ما هم بیایم ببینیم و اونجا کامنتهای حاکی از تشکر و قدر دانی بذاریم.
سلام. چیزای که نوشتین سطحش برای دبیرستانی بالاست.ممنون میشم اگه بعدا البته طوری بنویسین که بتونیم بهتر یاد بگیریم. مرسی.
مرسی
لطفا” مقالات آموزشی بیشتر شود. خوب است تکر
روش پیدا کردنپسورد میل برای کسی که زیاد حرفه ای نیست امکان پذیره؟میشه یادم بدید