برای موفق بودن نباید حتماً دنباله‌ روی کرد

1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره (بدون امتیاز)
Loading...

مطالب مرتبط

7 دیدگاه

  1. text for dislike(0) text for like(3)

    عالی بود.یکی از بهترین مقالات مردمان بود که خوندم و به راستی همین عدم دنباله روی یک تاکتیک منحصر به فرد موفقیت هست و خود من در حوزه کاریم و تخصصی یعنی بازرگانی و فروش به موفقیت رسیدم که در اندازه خودم که یک فرد ۲۵ساله هستم و با توجه به امکاناتم عالی بوده و همین باعث شد که بدون دنباله روی از دیگران که می گن وبلاگ،وب سایت نمیشه بخشی از خدماتم رو به زودی در وبگاهم معرفی کنم.
    با تشکر
    دوستی با حضور همیشه نهان…
    http://madisehco.blogfa.com

  2. هلما says:
    text for dislike(1) text for like(1)

    بایددنبال علاقه واستعدادبودوگرنه دنبالروی کسی روبجایی نمیرسونه .مقاله خوبی بود.باسپاس

  3. Nimaaaa says:
    text for dislike(3) text for like(0)

    jalebe .modathas in harfro mishnavim az vaghti ke yadamon miyad .chera bari ea barm ke shode haghighto nemikhim ghbol konim .kasi ke bahoshe che to football che naghashi che pezeshki che mohandesi …. mitone movafgh bashe .dar ghir in sorat to har kari ke pa bezari mibini nemitoni be shrete ideal beresi .rabtie be estedado tavani ham nadare . biyad bari ea barm ke shode ba khodeton ro rast bashid . khodeton gol nazanid !!!!sorry az in ke pinglish tyip kardam khasti hamino Eng tyip mikonam .merc

  4. اصغر says:
    text for dislike(0) text for like(2)

    این عاقه شخصی حرف بزرگ و خیلی عام است با این ابزار نیشه به کنه اشیاء پی ببرید یک حرف خیلی عامی است و بدرد همون عوام مخوره ، شما علاقه اتان در مودرشته مهندسی پزشکی تا شناخت کاملی از ریز کارهائیکه با ا ن در آینده در گیر خواهید شد نداشته با شید فقط می توانید علاقه تان را درباره دو واژه پزشکی ومهندسی اظهار کنید ، یاد دارم زمانی چند تا از فرغ الحصیلان آمده بودند برای احداٍث گاوداری وام گرفتند چندی بعد اسی خریده بودند و کلاهی و لباس کابوئی و فکر میکردند کهگاوداری یعنی ا بعدها که گاودای راه فتاد و دیدند باید زیر گاو ها را هر ساعت با چه مشقتی تمیز کنند یکی یکی فرارکردند و واحد رو تنها رها کردند به امان خدا.
    علاقه و انتخاب با شناخت کامل قابل ارزش است و تمامی جوانان قبل از ورود به هر کار و شغلی به افزایش معلومات خود در خصوص آن موضوع یا شغل از نظرجمیع جهات کارشناسی وتحقیق کنند وبعد علاقه مند شود و انتخاب کنند .خب بود در این مقاله این موضوع شناخت رو خوب برجسته میکرد.
    رحیمی

  5. غریبه says:
    text for dislike(0) text for like(0)

    علاقه و آگاهی…..تو مقاله ذکر شد وقتی کاری رو امتحان میکنی…

  6. مهرزاد says:
    text for dislike(0) text for like(0)

    سایت بسیار خوب

  7. مهرزاد says:
    text for dislike(0) text for like(0)

    سایت خیلی خوب

دیدگاه خود را بنویسید: (توجه: برای درج بک لینک و تبلیغات با آی دی kamranzxc در تلگرام تماس بگیرید)

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *